Om Midwest Musketeers #2

Hvem er midwest musketeers?

Midwest Musketeers er en amerikansk fodboldklub sammensluttet af to klubber. Viborg Bullets og Skive Gators. Klubben huser træningsfaciliteter både i Skive og Viborg. Hos os kan alle være med. Tyk, tynd, hurtig, langsom. Alle har en plads hos Midwest Musketeers.

Hør hvad Rasmus Bukhave, Chris Andersen og Head Coach Nikolaj Kæseler fortæller om klubben.

 

Vores mission

Midwest Musketeers har en mission om at være bindeleddet mellem klub, forældre, spiller og offentlige instanser. Det er vores mål at repræsentere Midwest Musketeers udadtil og skabe et godt klub image i samarbejde med forældre og spillere.

Vi bestræber os på at skabe solide økonomiske rammer omkring amerikansk fodbold i Skive og Viborg samt at opbygge et udviklingsorienteret træningsmiljø for alle aldersgrupper.
Klubben har plads til alle og fokuserer på at skabe bredde i klubben med fokus på talent udvikling både for elite og ungdoms/senior hold lokalt i Midt- og Vestjylland.

Vores vision

Midwest Musketeers fælle vision er at være en attraktiv klub og et godt sted at dyrke amerikansk fodbold. Vi har et mål om hele tiden at kunne tilbyde alderssvarende og udviklende træning.

Vi arbejder for at klubben altid skal forblive en seriøs samarbejdspartner for sponsorer.

Vi forsøger på altid at udvise god sportslig opførsel samtidig med at vi sprudler af dynamik og aktivitet. Vi arbejder for at skabe en positiv holdånd, der rækker ud over sporten og vi dyrker sammenholdet gennem sporten.

Vi har i klubben nogle mål om at arrangere bootcamp hvert år og at bibeholde et godt samarbejde til andre klubber deriblandt forbundet DAFF. Vi vil gerne opnå et større netværk til klubber i Skandinavien og Europa.

Vi tænker langsigtet og udviklingsorienteret og har fokus på uddannelse af trænere, dommer og frivillige ledere.

Vil vil gøre amerikansk fodbold til en interessant og seværdig sport i Midt- og Vestjylland.

Klub regler

Midwest Musketeers er en frivillig forening med stolte traditioner inden for amerikansk fodbold og en solid forankring i den danske forenings tradition.

Da vi gerne vil hjælpe vores medlemmer med at efterleve de traditioner, klubben er baseret på, har vi lavet et sæt klub regler.
Klubbens regler er en rettesnor for, hvordan vi forventer, at medlemmerne opfører sig på/udenfor banen, når de er i klubben.

Reglerne vil blive opdateret efter behov og det vil primært dreje sig om mindre rettelser, der følger klubbens udvikling og eventuelle fejl der bør rettes. Disse regler gælder for medlemmer og deres forældre, når de melder
sig ind i klubben.

Hold

Vi har ét senior hold som spillere i 1. Division. Er du u19/senior, så har vi et hold til dig? – Se holdet her

Træningstider: 
Mandag: kl. 19.00-21.00 Furvej 9, 7800 Skive
Onsdag: kl. 19.00-21.00 Odshøjvej 65, 8800 Viborg

Holdets turneringsplan kan du finde her på daff.dk

Er du mellem 10-16 år og har lyst til at spille Football så har vi også et hold til dig.

Træningstider:
Mandag kl.18.00-19.30 Odshøjvej 65, 8800 Viborg
Onsdag kl.18.00-19.30 Odshøjvej 65, 8800 Viborg
Torsdag kl.18.00-19.30 Furvej 9, 7800 Skive

Se video om Junior amerikansk fodbold her

Værdier

Det skal være spændende og attraktivt at være medlem, træner og frivillig leder i Midwest Musketeers. Rummelighed er en af de største værdier, vi har i klubben. Der er plads til alle uanset talent, alder, størrelse, køn og etnisk baggrund. Vi har i klubben respekt for hinanden.

Vi forsøger på at opretholde høj kvalitet i ledelse, træning og uddannelse samt at have en aktiv og innovativ alderssvarende udvikling af talenter inden for amerikansk fodbold. Vi kigger på udviklingen af det hele menneske og at have fairplay med når vi trækker i spillerdrageten.

Midwest Musketeers Familien

Trænere

Midwest Musketeers bestræber sig på hele tiden at udvikle på både trænere og ledelse, så vi kan opretholde høj træningskvalitet.

Se Trænerstaben

Spillere

Vi rummer spillere i alle størrelser. Familien Midwest Musketeers består af talenter i alle aldre. Vil du være en del af truppen?

Se Spillertruppen

Medarbejdere

Midwest Musketeers er en frivillig forening og uden vores frivillige hjælpere vil klubben ikke kunne bestå. Har du lyst til være en del af fællesskabet?

Se Medarbejderne

Klubbens historie

Klubben har rødder tilbage i 2005, da den blev stiftet af Jesper Peter Stou og bliver en underafdeling i Houlkær Idræts Forening. Klubben har et stort fremmøde i de første mange måneder, og nogle træninger er antallet helt oppe på over 50 spillere. Klubbens trænerteam på seniorholdet består af Jan Sørensen som tidligere har trænet i Spentrup Barnstormers, og brødrene Johnny og Henrik Rix der havde spillet i den tidligere Viborg klub Raptors. Juniorholdet trænes af Jens Peter Stou, med hjælp fra senior trænerteamet.

Klubben har træningskamp mod den veletablerede klub Skive Gators, hvor holdet spillet lige op, men folk finder ud af at det faktisk gør ondt at spille kamp, og en stor flok spillere falder fra kort efter kampen…

Har du lyst til at være med?

Vi har plads til alle - Om du er tyk, tynd eller høj, lille? Alle har en rolle på et amerikansk fodboldhold. Vi har en plads til dig, som blot har brug for at komme ud og dyrke kammeratskabet og få noget motion, Vi har en plads til dig med ambitioner om at blive den næste dansker i NFL. Bliv en del af familien Midwest Musketeers.