Midwest Musketeers slutter sommerferien med et sjovt arrangement for hele familien – både for nye interesserede og nuværende spillere med familier. Børn, unge og voksne mødes til en dyst i flag-football, instrueret af klubbens dygtige spillere og trænere.

Onsdag den 4. august vil banerne bag Houlkærhallen summe af fællesskabet om den strategiske amerikanske sportsgren – amerikansk fodbold.

 

Udsagn som ‘vi ved da ikke at man kan spille amerikansk fodbold i Viborg’ synes vi er så ærgerlige udtaler formand Linna Skovgaard. Vi oplever mange børn og unge have utrolig stor fornøjelse ved sporten, der både udfordrer på det strategiske og fysiske plan.

Klubben har dygtige trænere til at forklare spillets regler – det vigtigste er at du dukker op med godt humør og gåpåmod.

Der er mange forskellige positioner i football, så der er noget, som passer til enhver.

I Midwest Musketeers kan man træne amerikansk fodbold fra man er 9 år. Vi deltager i stævner som også har den hyggelige og varme stemning, der er omkring amerikansk fodbold.

Vores U16-hold og seniorhold deltager i sæsonens turnering og yder deres bedste gennem klubbens holdånd og kampgejst.

Til amerikansk fodbold anvendes sikkerhedsudstyr – hjelm, tandbeskytter, shoulderpads og bukser med pads i. Det beskytter vores spillere godt, så de kan gå helhjertede ind i veltrænede tacklinger og effektivt forsvarsspil. Det er en vigtigt del af træningen at vi tackler sikkert for både spillere og modstander – det bedste er at det også er effektivt! Trænerne anvender de nyeste metoder og strategier i træningen. Efter en måneds gratis prøveperiode kan du leje udstyr i klubben.

 

Onsdag den 4. august kl 17.30 inviterer vi forældre og interesserede spillere med på banen til flag-football – der spilles uden tacklinger – så alle kan få indtryk af at stå på banen over for modstanderens linje, forsvare bolden og bringe den til Touchdown!

Guldkalven serverer efterfølgende en Midwest Burger med pommes til den beskedne pris af 25 kr. pr. pers og 50 kr. for en hel familie. Tilmelding på sms til formand Linna Skovgaard, tlf: 25153382.

Arrangementet er sponsoreret af Sparekassen Thys corona-pulje til at kickstarte foreningslivet, og Guldkalven ved Houlkærhallen.

 

Vi håber på at mange familier og voksne, som er interesserede i amerikansk fodbold vil møde os i Midwest Musketeers til en sportslig og hyggelig aften. En aktiv aften i slutning af sommerferien, som vi ser meget frem til.

Vi vil gerne være kendte, som en sportsgren, hvor der er plads til at alle oplever mental og fysisk udvikling gennem spillets udfordringer og det sammenhold, som det giver at spille football. Klubben har kapacitet til at flere børn, unge og voksne kan udfordres og have stærke, spændende oplevelser med amerikansk fodbold.